Benodigheden:Gekoelde en bladerdeeg in een ronde vorm.Men kan ook een quichedeeg maken .
Ronde hoge taartvorm.
Gestoofde prei / gebakken spekblokjes
Bakvorm invetten met boter of olie/beleggen met bladerdeeg lichtjes aandrukken/pikeren of met vork prikken .
U maakt een kaassaus op basis van bloem+ boter+ melk+ gemalen kaas.
3 eieren doorroeren
Afsmaken met peper/zout/ muskaatnoot/beetje sambal oelek.
Beetje kaassaus in de vorm/beetje gestoofde prei/ spekblokjes.
De rest van de saus vult de vorm tot 3/4/ mozarella kaas overstrooien.
Afbakken in warme oven 210°c baktijd 1uur.
Laten afkoelen in de vorm.
Liefst daags nadien opdienen en opwarmen in hete oven of grill.
Smakelijk!!!
posting aangepast dankzij attent forumlid.
de groeten,
Shadow de afdroger.