Dit is een geweldige eenvoudige saus die niet gekookt hoeft te worden.
En bij alle soorten van pasta gaat ,het is wel echt een zomers gerecht .
dit is wat je er voor nodig hebt : 500 gr. rijpe tomaten
1handvol basilicumblaadjes
5 eetl. olijf olie
115 gr.ricotta gezouten in blokjes,hier kan je ook feta kaas voor gebruiken.
1 teentje look fijn gesnippert
zout en peper
Pasta en Parmezan om te garneren
En zo ga je te werk : hak de tomaten in grove stukken (verwijder de pitjes),scheur de basilicumblaadjes.
Doe alle ingrediënten (behalve de kaas )in een schaal ,voeg zout en peper naar smaak toe en roer goed.
Dek de schaal af en laat 1-2 uur op kamertemperatuur staan .
Proef of er meer kruiden aan de saus toegevoegd moeten worden,en voeg er de kaas bij,meng dit alles met de warme versgekookte pasta van uw keuze.en bestrooi met de parmezan !!!!!!
op dienen
_________________ Mijn dagen zijn nooit gevuld met ledigheid;ik creeer,pauzeer,wissel dan af met uitrusten en vervolg met ontspanning en relaxen.en als me dat allemaal teveel word,doe ik gewoon even niets.
|