300gr rijst
4 à 6 kippenbillen
16 grote scampi's
1/2 tl saffraan
200 gr diepvrieserwten
4 tomaten
300gr diepvries zeevruchten mengeling(mag maar hoeft niet)
2 uien
1.5l kippenbouillon
olijfolie
parikapoeder
De kip bakken in olijfolie + kruiden en 20 minuten laten bakken. uit de wok nemen.
Verwarm in de wok de olijfolie. voeg de fijngehakte uien en gepelde en in stukjes gesneden tomaat toe. Kruidne met peper en zout.
De kip en erwten toevoegen en mengen met de rest. Gelijkmatig verdelen over de pan. Rijst erover strooien.
Bouillon opwarmen,paprikapoeder saffraan toevoegen.
Dit over de rijst gieten.
DE rijst moet helemaal ondergedompeld zijn. Gedurende 20 minuten zacht laten bakken. Na 15 minuten de scampi 's en op laatste de zeevruchten toevoegen . Als alle vocht geabsorbeerd is, dan is paella klaar.
Smakelijk