Ingrediënten:
-1 rol bladerdeeg -450gr gekookte spinazie (of diepvries, maar dan heel goed laten uitlekken) -25gr paneermeel -80gr parmezaan -1 volledig ei -1 eidooier -50gr boter -peper en zout
Bereiding:
Leg het uitgerolde deeg in een taartvorm. Maak een mensel van de spinazie, paneermeel, ei, eierdooier, de helft van de parmezaan, peper en zout. Laat de boter smelten ( of gebruik zoals ik vloeibare boter) en doe dit bij het mensel. Giet dit alles over het deeg. Bak in een voorverwarmde oven op 185° gedurende een 30 minuten. Wanneer de quiche uit de oven komt, verdeel dan de rest van de parmezaan ( in schijfjes) erover en dien direct op.
Smakelijk
Groetjes, Pascale
_________________ Denonze is een Bürstner Argos A 747-2 747 number of the beast
Pascale en Wim Tim en Nick
|